Nyhet

Presenterer nytt album på Hi-Fi Scenen i Oslo

Monica Heldal er snart klar med oppfølgeren til 'Boy From The North'.

8. april slipper Monica Heldal (bildet) albumet The One In The Sun. Albumet følger opp debuten Boy From The North som tilbake i 2013 ble belønnet med fem stjerner her i GAFFA.

— Albumet utfordrer arrangementene mer enn Boy From The North gjorde. Det er mer fokus på band denne gangen, men det er også flere rolige og akustiske låter på plata, har Heldal tidligere uttalt om The One In The Sun.

Klarer du ikke vente helt til 8. april med å høre nytt fra Heldal er det likevel en fin mulighet til å få presentert utgivelsen på et skikkelig anlegg nå Hi-Fi Scenen inviterer til lyttesesjon og Q&A med den norske sangerinnen og låtskriveren på Sentralen i Oslo 30. mars.


— Jeg gleder meg spesielt til å høre albumet på virkelig gode kvalitetshøyttalere. Jeg vet det er veldig bra det de har. Jeg er sikker på at det kommer til å låte fantastisk og at det blir en skikkelig god opplevelse, sier Monica Heldal i en pressemelding.

Det er begrenset antall plasser til lyttesesjonen, men det er mulig å melde seg på her. De som får tildelt plass vil få beskjed via mail fra arrangørene.

Her kan du se Heldal fremføre singelen Jimmy Got Home:

ANNONCE