Nyhet

GAFFA anbefaler: Ukas viktigste konserter

Frøkedal & Familien, Bryson Tiller og Monica Heldal er blant våre sterkeste live-anbefalinger denne uka.

Denne uken er det byen mellom de syv fjell som har mest hyggelige konserter by på, blant annet kan man oppleve intime konserter med Frøkedal & Familien, Hvitmalt Gjerde og Monica Heldal i Bergen denne uka. Oslo får på sin side besøk av r&b-kometen Bryson Tiller og The Posies, mens Trondheim legger opp til en slagkraftig dobbelkonsert med Oslo Ess og Comet Kid fredag kveld.

Har du tips om konserter som burde nevnes i denne spalten kan disse sendes til [email protected].

Bryson Tiller: Sentrum Scene, Oslo 12. april


Den amerikanske r&b-kometen skulle i første omgang ha konsert på Vulkan Arena. Men etterspørselen på billettene ble så stor at konserten nesten umiddelbart ble flyttet til langt større Sentrum Scene. Med hans fløyelsmyke stemme og deilige låter kan ikke denne kvelden bli annet en god.

Frøkedal & Familien: Lille Ole Bull, Bergen 12. april


Hun har vært med å fronte både Harrys Gym og I Was A King, men Anne Lise Frøkedal valgte i fjor å bli soloartist. Hennes første soloalbum Hold On Dreamer ble sluppet i februar, og vår anmelder tildelte utgivelsen fem stjerner. Se frem til en deilig intimkonsert i kjelleren på Ole Bull-huset om du er i Bergen denne tirsdagskvelden.

Frøkedal & Familien spiller også på Vaktbua i Kristiansand 16. april.


The Posies: John Dee, Oslo 13. april

John Auer og Ken Stringfellow har siden 1987 kvernet ut gode alternative poprock-låter som The Posies. Begge to har ved siden The Posies også vært en del av gjenforeningen til Big Star og Stringfellow har også vært turnémusiker for R.E.M. i lange perioder.

Bandet slipper snart albumet Solid States så publikum i Oslo kan nok forvente nytt materiale sammen med klassikerne.

Oslo Ess + Comet Kid: Samfundet, Trondheim 15. april


To av Norges kuleste rockeband samles på Samfundet fredag kveld. Her blir det nok liv og røre, skal du tro. Og ikke minst sykt mye bra musikk som passer perfekt for å kickstarte en hvilken som helst helg.

Hvitmalt Gjerde: Kvarteret, Bergen 15. april


Hvitmalt Gjerde slo igjennom som en sensasjon på den norske musikkscenen med sine fengende låter og retro-estetikk. 18. april slipper bandet den nye EP-en Saiko, som følger opp 2014-albumet Ville Venner. Sistnevnte ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA.


Vil du høre de nye låtene live først av alle møter du opp på Kvarteret denne fredagen.

Monica Heldal: Garage, Bergen 16. april


Monica Heldals debutalbum Boy From The North ble tildelt hele fem stjerner av vår anmelder høsten 2013, og i forrige uke kom endelig oppfølgeren The One In The Sun. Vel inntar hun Parkteatret i Oslo i neste uke for å holde sin releasekonsert i hovedstaden, men Monica bør oppleves på hjemmebane og aller helst i en skitten rockebule som Garage.

Vi gleder oss!


Er det noen vi har glemt? Skriv gjerne hvem DU gleder deg til å se på norske konsertscener denne uka i kommentarfeltet under denne artikkelen eller på Facebook-siden vår!

Full oversikt over programmene på de forskjellige konsertscenene i Norge finner du via GAFFA LIVE.

ANNONCE