Nyhet

Hør ny låt fra soloprosjektet til Highasakite-medlem

På 'Cruel Thing' har Trond Bersu jobbet med vokalist Anne Lene Hägglund.

Som trommeslager i et av landets største band Highasakite har Trond Bersu (bildet) lekt mer og mer med elektroniske elementer, og har også gjort remixer for andre artister det siste året.

— Jeg har hele tiden vært veldig facinert av elektronisk musikk, og mulighetene man har for å skape et lydunivers som man ikke får med vanlige akustiske intrumenter. På den nye Highasakite-skiva har jeg så og si utelukkende programmert alle trommene, men med utgangspunkt i at det fremdeles skal høres levende ut, forteller Bersu til GAFFA.

Under artistnavnet Trón har han samarbeidet med forskjellige sangere, og tidligere i vinter spurte han vokalisten Anne Lene Hägglund om hun kunne tenke seg å legge vokal på en skisse han hadde jobbet med en stund.


— Jeg syntes det ble såpass fint at jeg tenkte at dette her kan jeg jo kanskje legge ut sånn at flere kan høre det også.

Det må vi si oss enige i. Du kan sjekke ut låta Cruel Thing i bunnen av denne artikkelen.

Sammen med Highasakite slipper Bersu den etterlengtede oppfølgeren til Silent Treatment fra 2014, Camp Echo, 20. mai. Vi har allerede fått høre en smakebit i form av singelen Someone Who'll Get It.


Du kan se musikkvideoen til låta her.

I sommer skal bandet headline flere av de største festivalene i Norge, inkludert Bergenfest, Trollrock, Øyafestivalen, Pstereo og Parkenfestivalen.

Les mer om festivalene i GAFFAs Festivalguide.


Her kan du høre Cruel Thing med Trón (feat. Anne Lene Hägglund):

ANNONCE