Nyhet

Anthrax til Norge

Thrash-legendene med intimkonserter på vestlandet og i hovedstaden.

Thrash-legendene i Anthrax (bildet) besøker Norge denne sommeren. 5. juli spiller bandet på USF Verftet i Bergen. Det bekrefter arrangørene i Bergen Live i dag.

— En Anthrax-konsert er alltid en vellydende energibombe og nå kommer de til Bergen for aller første gang for å vise hvor det berømmelig thrash-skapet skal stå, skriver arrangørene i en pressemelding.

Det amerikanske bandet har vært aktive siden 1981 og regnes som en av de fire store i sjangeren sammen med Metallica, Megadeth og Slayer. Deres siste album For All Kings ble anmeldt til tre stjerner her i GAFFA forrige måned.


Foreløpig er ingen andre konsertdatoer offentliggjort i Norge, og selv om Anthrax skal spille med Iron Maiden i Polen to dager før konserten i Bergen er det ingenting som tyder på at de også blir med Maiden til Telenor Arena i Oslo 15. juni. Den kvelden spiller de nemlig med Slayer i Irland.

Oppdatering 29. mars klokken 11:00: Anthrax spiller også på Terminalen Byscene i Ålesund 6. juli og Parkteatret i Oslo 7. juli.

Billettsalget til konsertene i Bergen, Ålesund og Oslo starter 31. mars klokken 09:00. Du finner som vanlig billetter via GAFFA LIVE.

ANNONCE