Nyhet

The Avalanches til Øyafestivalen

Det australske bandet med etterlengtet comeback denne sommeren.

I forrige måned kom nyheten om at australske The Avalanches skal gjøre konsertcomeback denne sommeren. I første omgang var det klart at gruppen, som ikke hadde holdt ordinære konserter på ni år ei heller DJ-sett under The Avalanches-navnet på fem år, skulle opptre på Primavera Sound i Barcelona, samt i London og Australia.

Nå er det klart at gruppen også gjør en norsk konsert denne sommeren. Det skjer på Øyafestivalen torsdag 11. august.

— Bandet har turnert med Beastie Boys og Beck, og de har remixa Belle & Sebastian, Franz Ferdinand, Badly Drawn Boy, Manic Street Preachers og andre. Vi gleder oss stort til The Avalanches får opp feststemninga i Sirkus på torsdagskvelden, skriver arrangørene av Oslo-festivalen i en pressemelding.


The Avalanches er mest kjent for debutalbumet Since I Left You som ble en kritiker- og publikumssuksess i 2000. Albumet står fortsatt igjen som den eneste fullengderen til gruppa som i dag består av Robbie Chater, James Dela Cruz og Tony Di Blasi.

Øyafestivalen arrangeres 9. - 13. august med blant andre ANOHNI, New Order, PJ Harvey, Kvelertak, Ane Brun og Massive Attack på plakaten.

Billetter til festivalen kan kjøpes via GAFFA LIVE.


Mer informasjon om festivalen finner du i GAFFAs Festivalguide.

ANNONCE