Nyhet

The Avalanches bekrefter konserter i 2017 - avlyste sommerens opptreden på Øya

Gruppa måtte blant annet avlyse den planlagte opptredenen på sommerens utgave av Øyafestivalen.

Mange ble nok uhyre skuffa da The Avalanches (bildet) endte opp med å kansellere en rekke konsertdatoer i Europa denne sommeren - inkludert den planlagte konserten på Øyafestivalen i Oslo forrige måned.

Nå kan man kanskje øyne et nytt håp for å få oppleve The Avalanches på scenen. Gruppen har nemlig bekreftet tre konserter i Australia i januar 2017.

Datoene for konsertene ser du her:


Her i GAFFA ble comeback-skiven til The Avalanches, Wildflower, anmeldt til fire stjerner. Vår anmelder avsluttet sin anmeldelse med følgende ord:


— For selv om det mest riktige er å se fremover, går det ikke an å skubbe bort debutens betydning. Et verk som i ærlighetens navn ikke er noe mesterverk, men samtidig bærer på noe av det vakreste som har kommet ut av turntablismen. Og med årene har den oppnådd kultstatus, mye på grunn av at oppfølgeren aldri kom. Når den nå er her står det svart på hvitt at The Avalanches gjør det eneste rette. Det er enkelt, det er en kjærlighetserklæring til musikken som vil formidle glede mer enn noe annet. Og det stopper også der.

Les resten av anmeldelsen her.


ANNONCE