Nyhet

Slutter i Motorpsycho

Trommestolen i det norske bandet er ledig etter at Kenneth Kapstad har meldt seg ut etter nesten 10 år bak trommesettet.

Trommestolen i Motorpsycho er ledig etter at Kenneth Kapstad (bildet) sluttet i bandet tidligere denne uken. Det skriver de to gjenværende medlemmene i bandet på nettsidene sine.

I meldingen oppgis det ingen grunn for hvorfor trommisen har sluttet, men Hans Magnus "Snah" Ryan og Bent Sæther skriver blant annet at Kapstad mest sannsynlig kommer til å lage fantastisk musikk med andre mennesker i tiden fremover.

— Det har vært en fantastisk tur og en sann glede å få være en del av dette bandet, skriver de to på nettsiden.

Hvem som tar over trommestikkene er fortsatt ikke klart. Kapstad ble en del av bandet i 2007 da Håkon Gebhardt sluttet og har spilt på utgivelsene Little Lucid Moments, Child Of The Future, Heavy Metal Fruit, Roadwork Vol.4: Intrepid Skronk, The Death Defying Unicorn, Still Life With Eggplant, Behind The Sun, The Motorpnakotic Fragments, En Konsert For Folk Flest, Here Be Monsters og Here Be Monsters Vol.2.

Here Be Monsters ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA da den ble utgitt i februar.

— Det gjør nesten vondt å ikke la Here Be Monsters få en sekser, men til det er låtene Lacuna/Sunrise og Running With Scissors dessverre ikke sterke nok. Allikevel: Gratulerer Motorpsycho! Etter ca 100 år i bransjen klarer dere fortsatt å lage glimrende plater. Here Be Monsters er blant deres aller beste, og fra en gammel hardcore psychonaut er det en solid æresbevisning, skrev anmelder Morten Waage Johansen i sin omtale.

Les resten av anmeldelsen her.

ANNONCE