Nyhet

Programmet til Piknik I Parken er komplett

To nye tilføyelser i kveld.

I kveld er det klart at den amerikanske sangeren og låtskriveren Max Jury (bildet), som følger opp den kritikerroste EP-en Something In The Air med sitt selvtitulerte debutalbum 3. juni, og de norske favorittene Chain Wallet er klare for neste måneds Piknik I Parken.

Programmet til Oslo-festivalen er dermed komplett.

— Årets festival er tredje utgave av Piknik i Parken og vi er alle veldig fornøyde med programmet. For hvert år har vi klart å ta nye steg og heve nivået, være det det musikalske, det kulinariske eller festivalområdet. Så lenge man beholder sulten etter å stadig gjøre ting bedre, lover det godt, sier bookingsjef Stian Pride til GAFFA.


Han er spesielt fornøyd med bredden i programmet, og blandingen mellom etablerte navn og nye favoritter.

— De fleste festivaler trenger sterke headlinere og vi føler at vi har lykkes med Band Of Horses, Damien Rice og Sivert Høyem. Når vi i tillegg byr på Kings Of Convenience, Matt Corby og The Temper Trap, er det faktisk forbudt å klage. Noe av det kjekkeste med å programmere en festival, er å finne de små juvelene som overrasker publikum. I fjor var BC Camplight og Daniel Wilson utmerkede eksempler på det. Det kan være vanskelig å spå hvem som blir den store overraskelsen der og da, men Ezra Furman, Charlie Cunningham og Max Jury er hete stalltips.

Datoene for årets utgave av Piknik I Parken er 24. - 26. juni.


Les mer om festivalen i GAFFAs Festivalguide, og kjøp billetter via GAFFA LIVE.

ANNONCE