Nyhet

Video: Se Sugarfoot spille live på Brygga Sessions

Intim studiokonsert med bandet som nylig slapp deres tredje fullengder.

For et knapt år siden startet Pål Brekkås og Sivert Ericson opp studiokonsert-føljetongen Brygga Sessions i Trondheim. Dette er et prosjekt hvor de tar inn band og artister, primært fra nærområdet, som de mener fortjener mer enn hva de har oppnådd så langt i karrieren, og rigger dem opp i studio med mikrofoner, kamera og publikum.

Det hele foregår som en live i studio-session/konsert, hvor publikum blir med som fluer på veggen, mens bandet spiller inn musikken sin og blir filmet.

Nylig var det bandet Sugarfoot, som tidligere i vår slapp deres tredje album Different Stars, som gjestet Brygga Studio.


GAFFA har vært så heldige å få lov til å dele den første låta fra opptredenen, Waiting For That Mountain To Fall Apart, med våre lesere.

— Å gjøre Brygga-sessions var en interessant og annerledes opplevelse for oss. Man har sjelden eller aldri publikum så tett innpå når man spiller konsert, og i alle fall ikke kameramenn. Det ble en fin, skjerpende nerve rundt det hele. Jeg tror også vi fikk ned noen fine opptak på tape, sier vokalist Øyvind Holm om opplevelsen.

Sjekk ut den første videoen fra studiokonserten i intime Brygga Studio her:

ANNONCE