Nyhet

Moderat er klar for sin første konsert i Oslo

De tyske elektronikaheltene imponerte på Primavera Sound tidligere denne måneden.

Den tyske elektronika-trioen Moderat (bildet) gjester Sentrum Scene i Oslo 9. september. Dette blir deres første konsert i Oslo - de har tidligere kun besøkt landet en gang tidligere da de spilte i Bergen i 2010. Moderat er en fusjon av to av de største navnene på elektronika-scenen, Modeselektor og Apparat. Samarbeidet deres startet tidlig på 2000-tallet, men de slapp ikke sitt debutalbum før i 2009.

Trioen er dessuten kjent for å levere komplette og suggererende liveshow, med ekstra fokus på det visuelle. Konserten deres på den spanske festivalen Primavera Sound tidligere denne måneden ble plukket ut som et av høydepunktene på festivalen av GAFFAs utsendte skribenter.

— Vi får drønnende bass, et visuelt storslått show, og absolutt alle publikumsfavoritter fra skivene I, II og III. Stemningen er ellevill, sletten blir omdannet til festivalens aller største og ivrigste dansegulv, og vokalist Sascha Ring (også kjent som Apparat) er i fullstendig rockestjerne-modus hele kvelden. Det er ikke ofte en elektronika-produsent er så ekstrovert og slik en entertainer, og Ring er tydelig fornøyd med all kjærligheten publikum øser over ham, skrev vi blant annet i vår oppsummering av Barcelona-festivalen.


Billettsalget til konserten på Sentrum Scene starter mandag 20. juni klokken 08:00.

ANNONCE