Nyhet

Local Natives kommer tilbake til Norge – og annonserer samtidig nytt album

Hør også den nye singelen, med tilhørende video, her.

Det har vært stille fra Local Natives den siste tiden. Amerikanerne spilte for et utsolgt John Dee i 2013, før de spilte på hovedscenen under Øyafestivalen det samme året. Da hadde de akkurat gitt ut andrealbumet Hummingbird. Og så ble det stille, og man har hørt lite fra dem, før de slapp ny singel i slutten av april i år. 

I dag er de klare med enda en singel, med tilhørende video, i tillegg til at de annonserer at det endelig er et nytt album på vei.

Tredjealbumet har fått tittelen Sunlit Youth og blir sluppet 9. september via Infectious Music. I tillegg til dette er det også bekreftet at de kommer tilbake til Norge igjen. Local Natives skal spille på Rockefeller 20. november.


Under konserten på John Dee i februar i 2013 skrev blant annet vår anmelder at bandet opplevdes stødigere og langt modnere enn på den første europaturneen, som var i 2010. "Når de i tillegg lovet at årets turné skulle inneholde et stopp innom "Oya", så mange klare ute til å sprette champagne i John Dee-baren", skrev han videre. Les hele anmeldelsen her.

Billetter i salg fredag 10. juni klokken 09.00.

Se videoen til Villainy her:

 

ANNONCE