Nyhet

WiMP med ny åpen webspiller

Musikktjenesten annonserer flere nyheter, deriblant ny spillelisteseksjon og mulighet til å lage personlig profil.

WiMP gjør nå at du kan teste musikktjenesten direkte i nettleseren, uten å måtte registrere konto.

Den nye webspilleren er tilgjengelig i nettleseren og krever ingen installasjon. Spilleren lanseres i en betaversjon og er åpen for spilling opp til 30 sekunder av låtene uten at du må registrere konto. Hvis du allerede er WiMP-bruker, kan du bare logge inn og spille. 

Trykk her for å teste den ut.


I tillegg til et nytt design, gjør WiMP nå at brukerne også får tilgang til musikkvideoer, en ny spillelisteseksjon og mulighet til å lage en personlig profil.

– WiMP gir deg tilgang til alle musikkvideoene fra plateselskapene, og vi vil også investere i både vårt eget innhold fra WiMP Live Sessions og videomaterial fra andre partnere, sier administrerende direktør i WiMP Music, Andy Chen, i en pressemelding.

WiMP har lisensiert musikkvideoinnhold fra alle de store musikkselskapene og en del små – totalt over 75.000 musikkvideoer.


I tillegg skal det nå være enklere å navigere med undermenyene, søkefunksjonen skal huske dine siste søk, sjangersidene skal være finpusset og det skal være enklere å dele musikk fra tjenesten med andre.

Se video fra da Local Natives spilte i WiMP-containeren under fjorårets Øyafestival her:


ANNONCE