Nyhet

50 Cent arrestert for å banne på scenen

Rapperen brøt lokale lover gjennom musikken sin.

Rapperen 50 Cent (bildet) ble arrestert da han på lørdag spilte på St. Kitts Music Festival på den karibiske øyen St. Kitts, skriver Rolling Stone og TMZ. Han bannet nemlig fra scenen, og det er ulovlig på øyen.

Den omtalte banningen skal ha skjedd under fremføringen av 2003-hiten P.I.M.P., som blant annet inneholder ordet "Motherfuckin'".

En talsmann for rapperen sier følgende til Rolling Stone: "Jackson (Curtis Jackson, 50 Cents ekte navn, red.anm.) var bare hyret inn for å være vert for showet, men da han kom ble han spurt om å opptre. Han sa ja og brukte arrangørenes lokale DJ. Dessverre hadde de ikke den sensurerte versjonen av hans låter, så det ble bannet under hans opptrden. Showet var en stor suksess, og han skal nok sørge for at han ved kommende opptredener på St. Kitts kommer til å la 'moterhf***erne bli igjen i USA'."

Ifølge Rolling Stone rappet 50 Cent live til en innspilt versjon av låten som det også var innspilt vokal på. Og det ble bannet både live og playback.

50 Cent må stille for retten i dag mandag, og det ventes at den amerikanske rapperen blir løslatt når han har betalt en mindre bot. I 2003 ble rapperen DMX arrestert for samme lovbrudd, og han fikk da en bot på 376 amerikanske dollar.

Hør P.I.M.P. helt usensurert her:

ANNONCE