Nyhet

Spice Girls-gjenforening i fare

Ikke noe 'spice up your life' i denne omgang?

Tilbake i mars gikk det rykter om at Spice Girls (bildet) var klar for en gjenforening og ville dra ut på turné for å feire at det er 20 år siden gruppen ble stiftet. Planene ser nå ikke ut til å bli gjennomført likevel ettersom to av medlemmene ikke er interessert i å være med. Det skriver NME.

Både Mel B og Gery Halliwell har tidligere gitt uttrykk for å ville gjenforene gruppen de siste årene, men i følge The Mirror er det Victoria Beckham som ikke er interessert i å legge ut på turné med Spice Girls igjen. Melaine C, som tidligere har vært støttende til en gjenforeningsturné, ønsker heller ikke å være med om ikke alle de fem medlemmene er med på planene. Forståelig nok.

I 2008 var Spice Girls sist ute på en gjenforeningsturné. GAFFA Danmark var på plass da gruppen holdt konsert i O2 Arena i London, og anmelder Nynne Hein Møller slo til med hele fem stjerner og skrev: "Showet gjør presis det det skal; hyller fortiden og gir publikum et brak av en nostalgifest. Nye låten, vinklinger og mål med hele Spice-verdenen hadde falt til jorden, så erkjennelsen av at deres storhetstid ligger - og alltid vil ligge - i fortiden er alfa og omega for hele showets eksistensberettigelse"

Her kan du se Spice Girls med musikkvideoen til Wannabe, som ble lansert for gange nøyaktig 20 år siden denne måneden:

ANNONCE