Nyhet

Jake Bugg tilbake til Norge denne høsten

Den unge britiske sjarmøren gjester Rockefeller i november.

Jake Bugg (bildet) slapp i forrige måned sitt tredje album On My One, som ble anmeldt til tre stjerner her i GAFFA. På selve lanseringsdatoen for albumet gjestet han Bergenfest i Bergen, og leverte ifølge vår utsendte anmelder en "tidsreise til popens barndom".

Nå er det klart at den 22 år gamle briten kommer tilbake til Norge i høst. 22. november står han igjen på scenen på Rockefeller i Oslo for første gang på tre år.

— Hold av datoen, og gjør deg klar for et møte med en av Storbritannias unge lovende, skriver konsertarrangørene Atomic Soul i en pressemelding.


GAFFA møtte Bugg til intervju i forbindelse med albumslippet. Han kunne da fortelle følgende om arbeidet med det nye albumet On My One:

— Det har vært en stor forskjell nå, sammenlignet med de andre albumene. Jeg har vært mye i studio for meg seg og jeg har ikke brukt noen andre låtskrivere, så det var en annerledes opplevelse. Det var morsomt og kult å være i studio alene og eksperimentere og prøve ut ting. Når du har en produsent så har de ofte en idé om hvordan det skal høres ut, men nå har jeg bare hatt en egen produsent på noen få av låtene.

Les hele intervjuet med Jake Bugg her.


Billettsalget til konserten i Oslo er allerede i gang.

ANNONCE