Nyhet

Ellie Goulding kan risikere å miste stemmen

Har avlyst konserter i Latvia og Finland etter at hun ble diagnostisert med utmattelse.

Ellie Goulding har i forbindelse med Delirium World Tour gjennomført 100 konserter i år, senest i forrige uke inntok hun Stavernfestivalen, og ble belønnet med fire stjerner her i GAFFA. Nå må hun avlyse flere konserter etter advarsler om at hun kan miste stemmen permanent.

— Jeg jobber hardt. Jeg ville aldri avlyst med mindre jeg virkelig var nødt, men legen min sa, "Ellie, stemmen din kommer til å brenne ut". Under Glastonbury-festivalen kom jeg til punktet hvor jeg innså at jeg var rimelig utmattet, forteller Goulding til London-avisa Evening Standard. 

Gouldings neste konsert er satt til 31. august hvor hun skal opptre i Chicago, før hun fortsetter verdensturnéen i New Zealand og Australia i oktober.

Mens popstjernen venter på å bli frisk får hun tiden til å gå ved å delta på privatvisning av dokumentaren Racing Extinction som med miljøfokus følger aktivister som forsøker å hindre en menneskeskapt dommedag.

— Jeg er her i kveld fordi jeg er så lidenskapelig opptatt av dette temaet. Legen min rådet meg til å ikke gjøre noe de neste ukene, men denne visningen arrangeres i nærheten av huset mitt og jeg trenger jo ikke synge ... Og det handler om å redde planeten. Det er det viktigste i hele verden, sier Goulding videre til avisen.

Her kan du se Ellie Goulding opptre med låta Love Me Like You Do:

ANNONCE