Nyhet

Denne mannen vil bli statsminister OG president

Blir han 'elected', mon tro?

Alice Cooper har startet en "kampanje" for å bli valgt til statsminister i Storbritannia og president i USA på en og samme tid. Nettstedet www.aliceforprimeminister.com utbroderer rockerens "valgløfter" som blant anner inkluderer å få ansiktet til den avdøde Motörhead-frontmannen Lemmy Kilmister opp på Mount Rushmore (sammen med de amerikanske presidentene George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt og Abraham Lincoln) og få ansiktet til Pink Panther-skuespiller Peter Sellers på britiske pengesedler.

Her kan du se alle de åtte "valgløftene" som nettstedet skisserer:

1. Getting Brian Johnson back in AC/DC
2. A snake in every pot
3. No more pencils, no more books
4. Adding Lemmy to Mt Rushmore
5. Peter Sellers on the £20 note
6. Cupholders required for every airplane seat
7. Ban on talking during movies in movie theatres
8. Ban on taking selfies, except on a designated National Selfie Day


En pressemelding sitert i NME beskriver at Alice Cooper er lei av retorikken - drittkastingen - og mediahysteriet. At han nå har slangen sin i bur og giljotinen på lager, han setter folket foran karriere. Alice Cooper ønsker å bli "elected". Han ber sine egne, amerikanerne, hans britiske venner og de rundt om i verden som er lei av sine ledere om å bli med i "The Wild Party".

Og for de av dere som ennå ikke har skjønt at dette selvsagt er kødd; Cooper, som tidligere denne sommeren spilte på Tons Of Rock i Halden, har gitt ut en ny versjon av sin 1972-hit Elected, og alt er selvfølgelig en del av markedsføringen rundt denne.

Selv om den aldrende rockeren er et vel så godt alternativ til presidentjobben i hjemlandet som Donald Trump...


Hør den her (krever Spotify-abonnement):

ANNONCE