Nyhet

Blir invitert backstage etter hjerteskjærende video

Den 16 år gamle gutten får masse oppmerksomhet etter at videoen av ham har gått viralt.

Den 16 år gamle gutten får masse oppmerksomhet etter at videoen av ham har gått viralt.

Du har kanskje hørt om Johnny Crow, den metalinteresserte gutten som mistet faren sin før han fylte 16 år. Før faren døde, hadde han kjøpt en Dean Razorback-gitar, som Johnny ble overrasket med på bursdagen. Det skriver Consequence Of Sound.

En svært hjerteskjærende video av dette har senere gått viralt. Se videoen nedenfor.


LES OGSÅ: Han er årets norske musikkeksport.

Den har gjort såpass sterkt inntrykk at det nå er flere som reagerer: På nettstedet Reddit har en rekke brukere for eksempel bestemt seg for å hjelpe Johnny med å få gitartimer. Metal Injection skriver at eieren av musikkbutikken han fikk gitaren av også er involvert og har delt en PayPal-konto hvor alle som vil kan gi penger.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Det viser seg dessuten at metal-interesserte er temmelig sjenerøse. De har nå samlet inn 16.000 dollar til gutten, noe som tilsvarer nesten 150.000 norske kroner.


LES OGSÅ: Tidenes yngste klassiker.


Akkurat hva pengene blir brukt på er noe usikkert. Crow-familien har fått en advokat til å passe på at pengene blir brukt på en fornuftig måte. I mellomtiden kan Johnny spille på en Jackson King V-gitar som ble kjøpt til ham fra en annen på Reddit.

Og som om ikke det var nok: Han har også fanget oppmerksomheten til Alice Cooper (bildet), som har invitert ham backstage på en kommende konsert.

ANNONCE