Nyhet

Søknadsrunden til RBMA 2016 er i gang

Årets utgave av Red Bull Music Academy arrangeres i Canada. Vil du være med?

I høst arrangerer Red Bull nok en gang en månedslang workshop for musikk- og produsent-talenter. Den 18. utgaven av Red Bull Music Academy går av stabelen i den canadiske byen Montreal. Dette er første gang siden 2007 at RBMA arrangeres i Canada.

Norske Drippin (bildet) ble plukket ut blant 4.500 søkere til fjorårets RBMA i Paris, men har også fått plass på årets arrangement i Montreal da andre del av workshopen ble kansellert etter de grusomme terrorhandlingene i byen 13. november.

Red Bull Music Academy ble startet opp i Berlin tilbake i 1998 og i årene som har gått siden da har en rekke kjente produsenter og musikere holdt foredrag og seminarer for nye musikere i flere store byer verden over. Blant dem som har vært hentet inn som foredragsholdere finner vi Bob Moog, Nile Rodgers, Kim Gordon, Flying Lotus, Giorgio Moroder, Erykah Badu og Brian Eno, og flere musikere har fått sitt gjennombrudd i tiden etter at de deltok på seminaret.


Er du en ung musiker og tror du har mulighet til å sikre deg en plass på RBMA? Da kan du lese mer om søknadsprosessen her. Alle søknader må være inne senest 7. mars.

ANNONCE