Nyhet

Rihanna overrasket alle med nytt album i dag

Uten forvarsel er superstjernens åttende studioalbum tilgjengelig via Tidal allerede nå.

Rihanna har i dag sendt ut sitt åttende studioalbum Anti. Dette er hennes første albumutgivelse siden 2012, og foreløpig er albumet kun tilgjengelig for streaming via musikktjenesten Tidal, hvor hun også er en av flere kjente medeiere.

Den eksklusive avtalen med Tidal betyr at albumet vil være tilgjengelig for streaming via tjenesten i en uke før den blir utgitt på andre plattformer. En deluxe-utgave med 16 låter blir også tilgjengelig på Tidal i løpet av morgendagen.

Rihanna ga først hint om den nært forestående utgivelsen av Anti tidligere denne uken da hun postet et bilde av seg selv med Dolce & Gabbana-headset med teksten: ''Listening to Anti'', og onsdag ga hun ut den nye singelen Work med en gjesteopptreden fra Drake.


Siden utgivelsen av sitt siste album, Unapologetic fra 2012, har popstjernen fra Barbados vært ute på to verdensturnéer. Hun begyndte igjen å røre på seg og satte igang spekulasjoner om et nytt album i starten av 2015 med singlen FourFiveSeconds, som fikk mye oppmerksomhet grunnet samarbeidet mellom henne, Kanye West og den tidligere Beatles-stjernen Paul McCartney. Senere fulgte Bitch Better Have My Money og American Oxygen. Overraskende nok er ingen av disse tre singlene med på låtlisten for Anti.

Rihanna starter den omfattende verdensturnéen for det nye albumet i San Diego, California 26. februar. Travis Scott, som var produsent på Bitch Better Have My Money, vil være oppvarmer for henne på den amerikanske delen av turnéen, mens The Weeknd og Big Sean vil varme opp for henne i Europa.

Hun svinger innom Oslo og Telenor Arena 2. juli, og billetter finner du via GAFFA LIVE.


Her er den offisielle låtlisten for albumet:

01. Consideration (feat. SZA)
02. James Joint
03. Kiss it Better
04. Work (feat. Drake)
05. Desperado
06. Woo
07. Needed Me
08. Yeah, I Said It
09. Same Ol' Mistake
10. Never Ending
11. Love On The Brain
12. Higher
13. Close To You

Hør singelen FourFiveSeconds med Kanye West og Paul McCartney, som ikke kom med på Anti her:

ANNONCE