Nyhet

Kansellerte Øyafestivalen i fjor - gjør opp for seg i år

Gode nyheter til alle som gråt sine bitre tårer da Mastodon måtte sløyfe store deler av fjorårets Europa-turné.

Var du en av dem som gråt sine bitre tårer da Mastodon (bildet) ble nødt til å kansellere 17 konserter i Europa - inkludert den planlagte opptredenen på fjorårets utgave av Øyafestivalen i Oslo?

Nå kommer endelig oppreisningen!

Arrangørene bak Øya kan i dag bekrefte at det amerikanske bandet heller tar turen til Tøyenparken i Oslo denne sommeren, og at de dermed gjester festivalen torsdag 11. august.


Mastodon er et helt unikt band når det gjelder å ta i utgangspunktet en smal avgreining av hardrocken, og gjøre det til noe de store massene av rockeinteresserte blir stormbegeistra for. Det er jaggu på tide at de spiller på Øyafestivalen. Jeg gleder meg voldsomt, sier presseansvarlig Jonas Prangerød til GAFFA i dag.

Bandet albumdebuterte i 2002 med Remission og har siden fulgt opp med Leviathan (2004), Blood Mountain (2006), Crack The Skye (2009), The Hunter (2011) og den føreløpig siste albumutgivelsen Once More 'Round The Sun, som ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA i 2014.

Øyafestivalen arrangeres 9. - 13. august med blant andre New Order, PJ Harvey, Kvelertak, Foals, CHVRCHES, Jamie XX, Ane Brun og M83 på plakaten.


Billetter til festivalen kan kjøpes via GAFFA LIVE.

Mer informasjon om Øyafestivalen 2016 finner du i GAFFAs Festivalguide.


ANNONCE