Nyhet

Nytt album fra Queens Of The Stone Age kommer senere i år

Det er Mastodons Troy Sanders, som spiller i bandet Gone Is Gone med QOTSAs Troy Van Leeuwen, som avslører dette.

I fjor ble det klart at det amerikanske rockebandet Queens Of The Stone Age (bildet) hadde planer om å gå i studio for å starte arbeidet med deres syvende studioalbum, oppfølgeren til 2013-albumet ...Like Clockwork.

Nå kan det virke som at vi kan vente oss albumet allerede i løpet av 2017.

Det er Mastodons Troy Sanders, som spiller i bandet Gone Is Gone med QOTSAs Troy Van Leeuwen, som avslører dette.

I et intervju med Rolling Stone blir han ble spurt hvordan medlemmene i bandet greier å sjonglere mellom alle de ulike prosjektene de er med i, og da forteller han blant annet følgende: “Queens of the Stone Age, Mastodon and At the Drive-In have all been recording, and we all have new records coming out this year”.


I fjor uttalte Josh Homme i et intervju at QOTSA var “next on his schedule”, og Van Leeuwen kom med følgende uttalelse i et intervju med podcasten 2 Hours With Matt Pinfield:

— Vi har allerede begynt å snakke om hva vi skal gjøre på den neste Queens-skiva. Det er massevis av idéer som kastes rundt ... Vi kommer til å gjøre noe før året er omme, når det kommer til innspilling, sier han i intervjuet.

Dette er likevel første gang vi hører om en utgivelse som skal bli sluppet i løpet av året.


Etter at bandet tok en pause i begynnelsen av 2015 har det vært stille fra Queens Of The Stone Age med unntak av en kort overraskelseskonsert i Los Angelsen sist høst. Medlemmene har dog holdt seg travle i andre prosjekter. Homme har blant annet jobbet med sideprosjektet Eagles Of Death Metal og spilt inn et album sammen med Iggy Pop, mens Van Leeuwen altså har vært involvert i supergruppen Gone Is Gone, som består av medlemmener fra Mastodon, At The Drive-In og Queens Of The Stone Age.

ANNONCE