Nyhet

Jay Z: Jeg kan gjøre Harry Styles til verdens største artist

Rapperen vil gjerne jobbe med One Direction-medlemmet.

Vi er inne i et nytt år, og det betyr blant annet at vi ikke kommer til å høre mer fra One Direction. Det irsk-engelske boybandet annonserte i fjor at de ønsket å ta pause i hele 2016 og til gjengjeld fokusere på soloprosjekter fra de forskjellige medlemmene. Deres siste offentlige opptreden som en gruppe gjorde de under den britiske X Factor-finalen 13. desember.

Tidligere i 2015 forlot gruppens femte medlem Zayn Malik One Direction permanent.

Nå uttaler rapperen, plateselskapseieren og forretningsmannen Jay Z (bildet) til Daily Star Sunday at han gjerne vil arbeide med et av de fire gjenværende medlemmene Harry Styles, som han mener han "kan gjøre til verdens største artist innen et år".


Jay Z sier følgende: "Han trenger ikke hjelp for å bli eksponert, alle i hele verden vet hvem han er. Men han må gå fra å være et medlem av en gruppe til å bli en soloartist. Jeg kan få ham til å arbeide med de store navnene, med de største produsentene - og gjøre ham til verdens største artist innen ett år."

Videre sier rapperen at han gjerne vil samarbeide med Simon Cowell. Det var Cowell som i sin tid satte sammen gruppen den gang de fem medlemmene stilte opp i britiske X Factor i 2010 som individuelle sangere, men underveis ble samlet til en gruppe og endte på en tredjeplass i konkurransen. One Direction skrev kontrakt med Cowells plateselskap Syco, og Cowell ytret interesse for å arbeide videre med Styles som soloartist.

"Jeg hadde elsket å skrive kontrakt med Harry," sier Jay Z. "Selvfølgelig vil Simon arbeide videre med ham, men hvis vi kunne gjort et felles samarbeide – har vi begge kvaliteter å komme med."


Ifølge NME har Styles for nylig registrert fire sololåter hos den amerikanske sangskriverorganisasjonen ASCAP. Låtene har han skrevet med Snow Patrol-gitaristen John McDaid og dance-produsenten Gary Go.

One Direction har så langt utgitt fem album, som alle er kommet i november måned i årene 2011-2015. De første fire albumene har sammenlagt solgt ca. 17 millioner eksemplarer på verdensplan, og alle fem album har nådd nummer 1. eller 2. på hitlistene i både Storbritannia og USA.

Deres siste album Made In The A.M. ble belønnet med fire stjerner her i GAFFA.


Av tidligere boyband-medlemmer som har oppnådd stor suksess som soloartister kan vi nevne Robbie Williams fra Take That og Justin Timberlake fra *NSync. Det blir spennende å se om Harry Styles kan følge i deres fotspor - med eller uten hjelp fra Jay Z.

ANNONCE