Nyhet

Hør El Cueros nye låt med Monica Heldal

Bandet slipper deres nye EP gradvis - Første smakebit hører du her!

El Cuero (bildet) kommer ut med EP-en The Truth, The Passion And The Blues i vinter, men har valgt å slippe den gradvis med en ny låt i januar, februar og mars. Den første smakebiten fra utgivelsen er Monica Heldal-duetten I Will Never Let You Down, som i likhet med resten av låtene på EP-en ble innspillt under arbeidet med bandets forrige album Souls Under Red Light.

Albumet ble belønnet med fire stjerner her i GAFFA da det ble sluppet i fjor høst.

— Jeg ble glad i låta med en gang jeg hørte demoen Brynjar ((Takle Ohr, gitarist og vokalist) red.anm.) sendte over. Jeg har sunget duetter før, men aldri hatt en like stor rolle som denne gangen, så jeg var litt spent på hvordan det skulle gå. I tillegg er jo låten veldig skjør og rolig så det var spennende å se om Brynjar og jeg kom til å klare å holde på den intense innlevelsen låten krever, da vi sang sammen. Det følte jeg vi klarte, og det var en ny opplevelse for meg å synge inn en duett live i studio, skriver Monica Heldal i en kommentar.


Heldal lanserer for øvrig oppfølgeren til debutalbumet Boy From The North i april. Hennes kommende album har fått tittelen The One In The Sun.

Her kan du høre I Will Never Let Me Down:


ANNONCE