Nyhet

GAFFA anbefaler: Ukas viktigste konserter

Jaga Jazzist, Hanne Kolstø og The Tallest Man On Earth er blant våre sterkeste live-anbefalinger i uka som kommer.

Vi i GAFFA-redaksjonen fortsetter vår ukentlige spalte med konsertanbefalinger.

Denne uken skjer det mye fint på scenene i Oslo, Bergen og Trondheim. Enten du vil la tankene fare med The Tallest Man On Earth som soundtrack eller danse natta lang i selskap med Jaga Jazzist og Arif er vi sikre på at du vil finne noe du liker her.

Har du tips om konserter som burde nevnes i denne spalten kan disse sendes til [email protected].


The Tallest Man On Earth: USF Verftet, Bergen 26. januar

Svenske Kristian Matsson er litt av et multitalent. Han synger vakkert og spiller en rekke forskjellige instrumenter. Musikken hans er ufattelig behagelig og stemmen fløyelsmyk. Vi kan vel si at han er fantastisk musiker selv om han kommer fra nabolandet vårt. Alle som vil ha litt balsam for sjela bør få med seg en konsert med denne sjarmerende karen.


Jaga Jazzist: Sentrum Scene, Oslo 28. januar

Det er alltid duket for fantastiske konsertkvelder når Jaga Jazzist (bildet) tar deg med inn i deres unike univers bestående av jazz og elektronika ut på norske scener. Gruppen er i en særstilling i Norge, og fjorårets album Starfire befestet bare denne posisjonen.

Jaga Jazzist spiller også på USF Verftet i Bergen dagen etter konserten i Oslo.

Arif: Sentrum Scene, Oslo 29. januar


Kanskje den kuleste rapperen Norge har, bevæpnet med et arsenal av låter med fete tekster og mening. Han liker å provosere og gjøre ting annerledes. Det er blir alltid noe ekstraordinært når Arif har konsert, så vi gleder oss til å se hva slags sprell han finner på denne gangen. Her blir det definitivt høyt tempo og masse energi.

Parkway Drive: Rockefeller, Oslo 26. januar


Det australske hardcorebandet som har blitt omtalt som det beste live bandet i sin sjanger og er klare for å ta hovedstaden med storm denne kvelden. Klar for fullt trøkk? Da er Rockefeller stedet å innfinne seg denne tirsdagskvelden.

Ron Pope & The Nighthawks: Vulkan Arena, Oslo 29. januar


Alle husker vel A Drop In The Ocean av Ron Pope fra 2006? Det er lenge siden vi har hørt noe fra denne karen, man nå er han tilbake med en kneppe av fine sanger. Det er litt country-feeling over den nye platen hans. God musikk som kan løfte en ellers grå dag - og perfekt i en rolig live-setting.

Hanne Kolstø, Samfundet, Trondheim 30. januar


Den norske artisten har sluppet fem album på like mange år, men kvaliteten er gjennomgående høy til tross for den store produktiviteten. Vår anmelder ga hennes siste album fem stjerner. Med en stor spennvidde fra rock og akustiske viser til jazz og up-tempo elektronika, ligger alt til rette for en fin lørdagskveld i selskap med Hanne Kolstø på Samfundet i Trondheim.

Er det noen vi har glemt? Skriv gjerne hvem DU gleder deg til å se på norske konsertscener denne uka i kommentarfeltet under artikkelen!

ANNONCE