Nyhet

Axl, Slash og Duff McKagan er med - men hva med resten?

Det er kun tre av medlemmene fra den klassiske besetningen som er bekreftet til Guns N' Roses' gjenforeningskonserter.

Ryktene har svirret i månedsvis om en Guns N' Roses-gjenforening og i går ble det bekreftet at bandet headliner den amerikanske festivalen Coachella. Etter at nyheten ble sluppet la både gitarist Slash og bassist Duff McKagan ut et bilde av den klassiske Guns N' Roses-logoen med et bakgrunnsbilde av festivalområdet til Coachella på sine offisielle Facebook-sider, noe som burde bekrefte at de tenker å stille på scenen med Axl Rose for første gang siden 1993.

Her kan du se bildeoppdateringen fra gitarikonet: (Artikkelen fortsetter under bildet)


iiii]; )'

Posted by Slash on 4. januar 2016

Ifølge Consequence Of Sound er det bare disse tre medlemmene fra den klassiske besetningen som er bekreftet å være med på gjenforeningen. Det betyr at trommeslager Steven Adler som spilte på den klassiske debutplaten Appetite For Destruction og hans etterfølger Matt Sorum, som senere ble med Slash og Duff McKagan i Velvet Revolver sammen med nylig avdøde Scott Weiland, mest sannsynlig ikke er en del av gjenforeningen. Muligens verre for mange, men ingen stor overraskelse, er det at gitarist Izzy Stradlin, som var med på å skrive mange av bandets klassiske låter, heller ikke er bekreftet å være med scenen under Coachella og den etterfølgende turnéen.

Nettstedet skriver at det med stor sannsynlighet kommer til å være medlemmer fra bandets Chinese Democracy-era som vil stå bak de Axl Rose, Slash og Duff McKagan når gjenforeningsturnéen starter. De nevner spesifikt keyboardist Dizzy Reed, multi-instrumentalist Chris Pitman, rytmegitarist Richard Fortus, og trommis Frank Ferrer.


Spørsmålet blir da om dette er den gjenforeningen mange av bandets fans hadde håpet på...

ANNONCE