Nyhet

Jubileumsprogrammet til Rockefeller er komplett

Sjekk alle som spiller i forbindelse med 30-årsjubileet til det populære Oslo-spillestedet!

Rockefeller feirer 30 år i 2016, og i den anledning ble det i fjor sommer klart at en 30 dagers jubileumsfest på Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene skulle arrangeres i perioden 19. februar - 19. mars. En rekke artister har blitt annonsert til jubileumsperioden, blant annet Enslaved, Kvelertak, Graveyard, Midnight Choir, Hozier, Nico & Vinz, Marte Eberson, Bjørn Eidsvåg & Daniel Kvammen, Halsey (bildet), Jesse Malin og Tønes, og nå melder Rockefeller at programmet er komplett.

— Vi er ufattelig stolte av jubileumsprogrammet. Målet har vært å speile populærmusikken gjennom tiårene, med spennende konserter på Rockefeller, John DEE og Sentrum Scene. I februar og mars 2016 vil vi få gjensyn med artister som har gjort inntrykk på oss og publikum i Norge, etablerte artister fra inn- og utland, sammen med noen band med stort fremtidspotensial, sier bookingmedarbeider Bo Hustoft i en kommentar.

Hele programmet for Rockefellers 30-årsjubileum kan sjekkes ut her.


Les også vår populære artikkel med bookerne på spillestedets favorittkonserter, som vi publiserte i forbindelse med annonseringen av 30-årsjubileumet i fjor, her.

Du finner billetter til flere av konsertene via GAFFA LIVE.


ANNONCE