Nyhet

Jaa9 & OnklP til X Games Oslo

Musikkprogrammet til vintersportarrangementet er snart komplett.

X Games Oslo arrangeres for første gang i lørdag 27. februar, og tidligere har arrangørene bekreftet at både Yelawolf, Arif, Unge Ferrari og Emilio skal opptre under ekstremsportkonkurransene på Tøyen. I dag meldes det om at musikkprogrammet til arrangementet nærmer seg komplett med tilføyelsen av Jaa9 & OnklP (bildet) på programmet.

— Jeg bor på Tøyen og er veldig glad i action sports. Skateboarding har vært en del av livet mitt siden jeg var liten. Det blir fett å fyre opp 15.000 mennesker i den sinnsyke arenaen som bygges her på Tøyen, sier OnklP i en pressemelding.

Siden 1995 har ESPNs X Games blitt en av de ledende ekstremsportskonkurransene, og et viktig utstillingsvindu for verdens beste actionsportsutøvere. I løpet av de to siste tiårene har X Games gjennomført actionsportkonkurranser og arrangementer i store deler av verden, blant annet i Brasil, Tyskland, USA, Spania, Frankrike, Canada, Kina, Japan, Korea, Malaisia, Mexico, Singapor, Taiwan og på Filipinene.


Siden 2013 har arrangementet utviklet seg fra rendyrkede actionsportskonkurranser til komplette kulturopplevelser. X Games har blant annet kunne by på opptredener fra artister som Kanye West, Nicki Minaj, Kygo og 50 Cent.

Jaa9 & OnklP jobber for tiden med et nytt album, så man skal ikke se bortifra at publikum på X Games får høre noen smakebiter på nytt materiale.


ANNONCE