Nyhet

Disse er nominert til Urørtfinalen

Hvem er din favoritt?

I midten av desember ble det klart at Urørtfinalen skulle flyttes fra Trondheim til Oslo, og arrangeres i forbindelse med årets utgave av showcasefestivalen by:Larm.

— Med Urørtfinalen som en avslutning på by:Larms siste kveld, vil vi kunne gi den beste uetablerte, norske musikken den plassen den fortjener. Veien er i dag kortere enn noen gang fra nasjonal til internasjonal oppmerksomhet. Gjennom å legge finalen til by:Larm, vil vi kunne synliggjøre finalistene for viktige internasjonale aktører og et stort, musikkinteressert publikum, uttalte NRK P3s musikksjef Mats Borch Bugge da nyheten ble kjent.

5. mars blir finalen arrangert på Sentrum Scene i Oslo, og av 33 artister som i 2015 ble plukket ut som "Ukas Urørt" av Urørt-redaksjonen er ti nå nominert videre til Urørtfinalen.


Disse ti er Whales & This Lake, Cezinando, dePresno, Oscar Blesson, Fasit, Lèonne, Ida Stein, Over The Trees, Frances Wave og Àgy.

by:Larm begynner å få store deler av programmet på plass. Blant annet er Smerz, Casa Murilo, Lovespeak, Hasta, Great News, Ary, Julia Adams og Lowly allerede bekreftet til årets utgave av festivalen.

Festivalen arrangeres i dagene 2. - 5. mars.


Billetter kan kjøpes via GAFFA LIVE, og du finner mer informasjon om programmet og artistene via GAFFAs Festivalguide.

Her kan du se musikkvideoen til låta Are We Changing av Urørt-finalist Ida Stein - en video GAFFA holdt premiere på i oktober 2015:


ANNONCE