Nyhet

Tre nye navn til Øyafestivalen

Vince Staples, BadBadNotGood og Nils Bech er klare for Tøyenparken i august neste sommer.

Arrangørene av Oslo-festivalen Øya fortsetter hardkjøret på bookingfronten. Senest fredag i forrige uke ble den populære canadiske indieartisten Mac DeMarco tilføyet programmet sammen med australske Julia Jacklin og norske Silja Sol.

I dag frister arrangørene i en pressemelding med at en ny headliner vil bli annonsert i morgen, men inntil videre nøyer de seg med å slippe rapperen Vince Staples (bildet), canadiske BadBadNotGood og Skam- og albumaktuelle Nils Bech til neste års program.

— Vince Staples er et av navna det er mest spennende å følge i amerikansk hiphop, og i august er han tilbake i Tøyenparken. Canadiske BadBadNotGood har jazzbakgrunn og en helt egen tolkning av moderne hiphop. Alltid aktuelle Nils Bech er i ferd med å få mye nasjonal og internasjonal oppmerksomhet for sitt album Echo, og har en sterk gjesteopptreden i Skam, skriver festivalens pressesjef Jonas Prangerød i pressemeldingen.


Øyafestivalen 2017 går av stabelen 8. til 12. august i Oslo. Artister som Angel Olsen, Lars Vaular, Daniel Kvammen, John Olav Nilsen & Nordsjøen, Jenny Hval, MØ, Car Seat Headrest og The Hellacopters er allerede annonsert til programmet.

Festivalpasset kjøper du via GAFFA LIVE.


ANNONCE