Nyhet

Store P tilbake på hjemmebane

I dag er det klart at rapperen, som i forrige uke slapp singelen og musikkvideoen 'Vi Esje Herfra', gjester neste års utgave av Bergenfest - tre år etter at han sist spilte på festivalens minste scene.

Arrangørene bak Bergenfest kan i dag melde at Store P gjester festivalen neste sommer. Store P kom for alvor ut av skyggen til A-Laget i 2014 da han slapp Regnmannen under eget navn. Albumet ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA, og utgivelsen ble blant annet fremhevet som "noe av det mest originale og bedre" vi hadde hørt fra en norsk rapper de siste årene.

I forrige uke slo den bergenske rapperen til igjen med låta Vi Esje Herfra, som bærer bud om store ting i året som kommer.

— Det eg trengte sånn reint personlig var mer alpakka, uttalte Store P til 730.no da han slapp låtas alpakkaspekkede video i slutten av forrige uke.

I en pressemelding fra Bergenfest loves det "mer melodisk hiphop, synth, sub og space – og et liveformat som er enda mer ambisiøst enn det han fikk Magic Mirrors til å riste med da han var ute og luftet Regnmannen for tre år siden". Her er det bare å glede seg!

Bergenfest 2017 arrangeres onsdag 14. juni til lørdag 17. juni, med artister som Liam Gallagher, Karpe Diem, Tove Lo, John Olav Nilsen & Nordsjøen, Whitney, Hjerteslag, Cass McCombs, Julia Jacklin, Bryan Ferry, Benjamin Clementine og Passenger på programmet.

Festivalpass og dagspass til alle dagene på Bergenfest er nå i salg - og du fikser som alltid billetter kjapt og enkelt via GAFFA LIVE.

Her kan du se den ferske musikkvideoen til låta Vi Esje Herfra:

ANNONCE