Nyhet

Solgte ut Oslo Spektrum på minutter: The Weeknd kommer tilbake til Norge neste sommer

Da den canadiske sangeren annonserte konsert i Oslo Spektrum forrige måned ble det utsolgt på få minutter. Nå er det klart at han gjester en annen norsk by i juli.

Da The Weeknd (bildet) i slutten av oktober annonserte de første datoene på sin Starboy-turné var det et faktum at han endelig skulle komme tilbake til Norge etter å ha skapt hysteriske tilstander i form av en eksklusiv og lukket konsert på intime Vulkan Arena i Oslo høsten 2015, og etter å ha avlyst sine oppvarmingsjobber for Rihanna tidligere i år.

Konserten som ble annonsert i Oslo Spektrum 19. februar 2017 solgte ut på få minutter da billettene ble lagt ut i forrige måned, men nå kommer en gladnyhet til fansen som ikke rakk å skaffe seg billetter. Den canadiske superstjernen, som i forrige måned slapp albumet Starboy som ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA, kommer tilbake til sommeren.

4. juli spiller han på Bergenhus Festning i Bergen med Bryson Tiller som oppvarmer.

— The Weeknd er den artisten alle vil ha. Verdens største, mest aktuelle og desidert mest spilte artist akkurat nå. Nå kommer han til Bergen og gjør sin eneste opptreden i Norge til sommeren. Det er nesten ikke til å tro, sier Frank Nes hos arrangørene i Bergen Live til GAFFA.

Artisten The Weeknd har over få år etablert seg som en av de største pop- og r&b-stjernene i vår tid. I år vant han fem Billboard-priser og to Grammy-priser for fjorårets album Beauty Behind The Madness - og både nevnte album og årets Starboy-album har ruvet høyest på listene her til lands også.

Når The Weeknd besøker Bergen for første gang neste sommer er det med et repertoar bestående av gigantiske låter som The Hills, Can’t Feel My Face, Earned It, Often, Losers, Shameless, Tell Your Friends og Starboy. Med de tre førstnevnte singlene okkuperte The Weeknd på samme tid de tre øverste posisjonene på Billboard-listen i USA - som første artist noensinne.

Billettsalget til konserten i Bergen starter fredag 16. desember klokken 09:00 - og du finner som alltid billetter via GAFFA LIVE.

Varm opp til konserten med Daft Punk-samarbeidet Starboy:

ANNONCE