Nyhet

Norges nye EDM-håp klar for neste sommers Bergenfest

Bergenseren, som omtales som ”Diplos nye gullgutt”, er klar for å vende hjemover for festivalspilling neste sommer.

Bergenfest har allerede bekreftet en rekke artister og band til neste års utgave av festivalen, og i dag annonserer de nok et navn: Henrik The Artist.

Henrik The Artist er kjent fra dj-kollektivet Rytmeklubben, men nå spås han en lysende fremtid som soloartist. Diplo har for eksempel tatt ham inn i varmen og signert ham til selskapet hans, Mad Decent.

Bergenseren, som for tiden bor i Oslo, har også vært listet på P3 i høst med singelen Wild Target, spilt på Diplo & Friends på BBC1 og vært på minturné i USA. Nå ser han frem til å vende hjemover neste sommer.

— Jeg gleder meg til å atter ta min nystemte sitar i hende. Kjenne den friske luften og de flotte sjelers nærvær. Det er lite som kan måle seg med Vest, for borte er bra, men hjemme er best, sier han i en kommentar til GAFFA.

Bergenfest 2017 arrangeres onsdag 14. juni til lørdag 17. juni, med artister som Liam Gallagher, Karpe Diem, Tove Lo, John Olav Nilsen & Nordsjøen, Whitney, Hjerteslag, Cass McCombs, Julia Jacklin, Store P, Bryan Ferry, Benjamin Clementine og Passenger på programmet.

Festivalpass og dagspass til alle dagene på Bergenfest er nå i salg – og du fikser som alltid billetter kjapt og enkelt via GAFFA LIVE.

Hør Wild Target her:

ANNONCE