Nyhet

Red Bull Sound Select arrangeres i Oslo for første gang - stjerneskuddet Dua Lipa headliner

Konsertkvelden arrangeres på Parkteatret allerede i slutten av måneden.

Red Bull Sound Select kommer til Oslo – en konsertserie og et utviklingsprogram som ønsker å løfte frem den nye generasjonen av norske artister. Britiske Dua Lipa (bildet) og de norske artistene Farida og Amanda Delara opptrer på den første konsertkvelden 31. august på Parkteatret.

Ifølge en pressemelding fra Red Bull er det lokale musikkjennere og kuratorer som står for valget av artistene de har tro på. I 2016 vil det være by:Larm og Parkteatret som peker ut hvilke artister de ønsker å gi et større publikum. Årets tre konserter finner sted på Parkteatret, mens neste års program vil bli lagt til ulike venues i byen. 

— RBSS er et fantastisk bra konsept som vi er svært glade for å få bidra til. Vi tror dette vil bety svært mye for den norske musikkscenen. Konseptet bygger på de samme prinsippene som by:Larm er bygget på, som er å få fram nye norske talenter, og å få norsk og internasjonal bransje involvert slik at talentene kan videreutvikles både nasjonalt og globalt, uttaler programsjef i by:Larm, Joakim Haugland.


Dua Lipa ble i november nominert i den prestisjetunge BBC-kåringen Sound Of 2016.

Det er muligheter for billigere billetter i døren dersom man forhåndsregistrerer seg på Red Bulls nettsider før konsertkvelden.


ANNONCE