Nyhet

Kunne blitt The Stone Roses' nye gitarist i 1996

Fra Guns N' Roses til The Stone Roses? Dette kunne blitt en realitet for Slash.

Etter at Slash (bildet) forlot Guns N' Roses i 1996 kunne han fort endt opp som det britiske alternativrockbandet The Stone Roses nye gitarist. Det avslørte Aziz Ibrahim, som i en periode holdt gitaristposisjonen i det britiske bandet etter at John Squire sluttet, under et intervju med podcasten Stagelift.

Slash sluttet i Guns N' Roses bare et par måneder etter at John Squire forlot The Stone Roses, og ifølge Ibrahim tilbød den ikoniske gitaristen å ta jobben.

— Slash tilbød seg å spille, og siden det var mye bitterhet og sinne tenkte de kanskje; "Hey, la oss få inn det største rockeikonet noensinne", forteller Ibrahim i intervjuet.

Ifølge Aziz Ibrahim var det egentlig kun en liten detalj som gjensto, og det var at det britiske bandet til slutt ikke ville ha med en gitarist som gikk i skinnbukser.

Resten av historien kjenner de fleste. Guns N' Roses fortsatte med kun Axl Rose som siste gjenværende originalmedlem frem til gjenforeningen tidligere i år med Duff McKagan og Slash, mens The Stone Roses la inn årene på 90-tallet og gjenforente seg først i 2012 - da med gitarist John Squire tilbake i rekkene.

Det britiske bandet spilte blant annet på Øyafestivalen i 2012, der de ble belønnet med fire stjerner av GAFFAs utsendte anmelder.

Hadde Slash passet inn i The Stone Roses, til tross for skinnbuksene? Og hadde han fungert som gitarist på en låt som I Wanna Be Adored eller hadde han tatt over showet totalt med sin stil og sine lange gitarsoloer?

Det får vi nok aldri vite.

ANNONCE