Nyhet

Hør Chain Wallets nye singel

— Låta er ingen kjærlighetslåt, men en fremstilling av romantisk nedsig, sier bandet om låta 'Faded Fight'.

Chain Wallet har helt siden de ga ut sine første singler for et par år siden tilegnet seg en aldri så liten (stor) hype. De har blant annet blitt nevnt i The Guardians prestisjetunge "Ones To Watch"-serie. Etter singelslippene fulgte dessuten flere festivalopptredener, blant annet by:Larm og Øyafestivalen, som økte forventningene til bergensbandet ytterligere:

— Da et av Øyafestivalens mest hypede band inntok Biblioteket, sto det mye på spill. Når man skal opptre på Norges største festival med kun to singler liggende ute, kan en slik konsert bety mye for tiden fremover. Heldigvis slipper Chain Wallet å bekymre seg, da de absolutt levde opp til hypen.

Det skrev GAFFAs anmelder etter fjorårets konsert på Øyafestivalen. Les hele anmeldelsen her.


I dag er bandet klare med en ny singel. Den har fått tittelen Faded Fight og kommer til å være å høre på det kommende debutalbumet, som blir sluppet i oktober.

— Det var en blogg som kalte tekstene våre "nonsensical", og mantraet "can't you see – we're not making any sense at all" er en kommentar til dette sleivsparket. Låta er ingen kjærlighetslåt, men en fremstilling av romantisk nedsig. Det er platens mest to-the-point poplåt, med et oppløftende refreng som står i sterk kontrast til det romantiske nedsiget som skildres lyrisk. Hovedpersonen har begynt å se seg til månen, og vi gir paret i låta kanskje to uker til, forteller bandet om den nye låten.

Vi gleder oss til albumet i oktober.


Hør Faded Fight her:

ANNONCE