Nyhet

Sniklytt på den neste singelen til Highasakite

Bandet fortsetter å varme opp til neste måneds albumslipp. Singelen 'Golden Ticket' slippes fredag, men kan høres allerede i dag!

Ventetiden er snart over, og i neste måned - nærmere bestemt 20. mai - slipper Highasakite (bildet) albumet Camp Echo. Føler du at førstesingelen Some Who'll Get It har fått mye spilletid den siste tiden kan det nok glede deg at bandet denne uken fortsetter oppvarmingen mot albumslippet med en ny singel. Golden Ticket er tilgjengelig i alle kanaler fredag denne uken, men du kan også høre låta i bunnen av denne artikkelen.

Medlemmene i bandet har vært aktive den siste tiden. Marte Eberson gav ut albumet Mad Boy i januar, mens Kristoffer Lo fulgte opp med albumet The Black Meat måneden etter.

Senest i forrige uke kunne trommeslager Trond Bersu vise frem den første låta fra sitt soloprosjekt Trón - et samarbeid med sangerinnen Anne Lene Hägglund.


Hør låta her.

Highasakites 2014-album Silent Treatment er en av de største albumsuksessene fra et norsk band de siste årene. Tilbake i november hadde albumet ligget hele 92 uker på VG-Lista. Også kritikerne har vært fornøyde og vi slo til med fem stjerner i vår anmeldelse av albumet for to år siden.

lBandet legger ut på en større turné om et par måneder, og i tillegg til å toppe plakatene til fire av Norges største festivaler, er bandet også klare for festivalen Trollrock.


Tidligere i dag ble det bekreftet at Highasakite vender tilbake til Roskilde Festival i Danmark for første gang på tre år.

Her kan du høre Golden Ticket:


ANNONCE