Nyhet

Se publikumsvideoer fra nattas Guns N' Roses-gjenforening

Gjenforeningskonserten på intime The Troubador var ingen aprilspøk! Se videoer fra den store begivenheten her.

Det er godt at det finnes bildebevis fra nattas store begivenhet. Ellers kunne man godt nok tro at det var en aprilspøk at gjenforente Guns N' Roses (bildet) spilte sammen på intime The Troubadour i Los Angeles i natt. Se bilder fra konserten nedover i artikkelen.

Nattas begivenhet markerer også første gang siden en lettere mislykket konsert i Buenos Aires 17. juli 1993 at Axl Rose, Duff McKagan og Slash har stått på samme scene. 

Selv om kameraer og videoer - inkludert mobiltelefoner - var bannlyst under Troubadour-konserten, har det likevel lykkes heldige fans å legge bilder av bandet ut på sosiale medier. Det er et syn som mange Guns N' Roses-fans aldri trodde de skulle få oppleve å se igjen.


Kun få timer efter at konserten ble annonsert via nettsiden til bandet offentliggjorde Guns N'Roses offisielt deres 'Not In This Lifetime Tour', foreløpig bestående av 20 stadionkonserter i USA som starter 23. juni på Detroits Ford Field og slutter den 22. august i San Diegos Qualcomm Park. Før bandet skal ut på veien i juni, venter seks konserter i april - inkludert et par i Las Vegas og Mexico City som forberedelse for deres største konserter; nemlig som hovednavn på Coachella Festival både 16. og 23. april.

Som en morsom sidehistorie for norske lesere kan det nevnes at AURORA skal spille to konserter på The Troubador i neste uke.

Det spekuleres samtidig i hvorvidt Axl Rose skal overta mikrofonen fra Brian Johnson og slik hjelpe AC/DC å fullføre deres pågående verdensturné.

Se bilder fra konserten her:


 

Is this real life? #gunsnroses #slash

Et billede slået op af Emily Ratajkowski (@emrata) den


Se flere bilder fra konserten via Rolling Stone.

ANNONCE