Nyhet

Roskilde Festival avslører årets spilleplan

+ fire nye navn tilføyet programmet.

Finn frem penn og papir, nå er det på tide å starte planlegginga! I dag kan nemlig Roskilde røpe festivalens spilleplan.

“Spilleplanen er den viktigste veiviseren til årets festival, og med 183 konserter fordelt på ni forskjellige scener, er det virkelig mange veier og overraskelser gjennom programmet. Og det gjelder uansett om man går etter de store fellesskapsopplevelsene på Orange Scene og Arena eller det helt tette og intime på scener som Gloria og Pavilion,” forteller programsjef Anders Wahrén.

Årets spilleplan finner du her.


Ikke nok med at spilletidene annonseres, Roskilde kan også legge til hele fire nye navn på plakaten. Disse er de irsk-amerikanske hiphop-legendene House of Pain, svenske Meshuggah, det australske drømmepop-bandet Methyl Ethel og den britiske elektronika-trioen NERO.

I år arrangeres Roskilde Festivalen fra 25. juni til 2. juli. Fra tidligere av pryder navn som Neil Young, PJ Harvey, New Order, Red Hot Chili Peppers, Tame Impala, Tenacious D, Wiz Khalifa, LCD Soundsystem, MØ og Macklemore & Ryan Lewis plakaten.

Blant årets norske artistbidrag er Kvelertak, AURORA, Highasakite, Kakkmaddafakka, Lars Vaular, Tsjuder, Vassvik, Gundelach, Guns, Ivan Ave og Ondt Blod.


Roskilde Festival er forøvrig snart utsolgt for endagsbilletter til fredag 1. juli. Salget av partout-billetter ligger for øyeblikket på samme nivå som i fjor, og festivalen forventer dermed å bli utsolgt i god tid før arrangementet går av stabelen.

Lurer du på hvilke andre band og artister som gjester den danske musikkbegivenheten? Her finner du oversikten:


Er du fornøyd med årets spilleplan eller blir det mye løping mellom scenene? Legg gjerne igjen en kommentar under!

ANNONCE