Nyhet

Meshuggah utsetter i Norge

Den nordsvenske ekstremmetallkvintetten utsetter sine planlagte novemberkonserter i Stavanger, Bergen, Oslo og Trondheim. Nye datoer vil bli offentliggjort neste uke.

Vokalist Jens Kidman og hans bandkamerater i Meshuggah skulle etter planene spille fire konserter i Norge i november – Stavanger, Bergen, Oslo og Trondheim skulle alle få besøk fra 7. til 10. november – men nå har bandet sett seg nødt til å utsette konsertene. I et presseskriv uttaler bandet seg om den beklagelige situasjonen.

– Vi beklager å måtte melde at på grunn av handlinger som ligger utenfor Meshuggahs kontroll, har et par av våre skandinaviske konserter feilaktig blitt annonsert og billetter blitt lagt ut for salg. Vår skandinaviske agent Luger gremmer seg over denne pinlige affæren, og ber om unnskyldning til alle våre fans, spesielt til de som allerede har kjøpt billett, skriver bandet.

Meshuggah er i skrivende stund i gang med turneen som har fått navnet The Ophidian Trek. Bandet slapp sitt sjuende studioalbum, «Koloss», i mars i år. De utsatte norgeskonsertene vil altså få nye datoer – sannsynligvis til våren – og disse datoene vil bli annonsert på Meshuggahs hjemmeside allerede neste uke, om alt går etter planen.


Meshuggah vil i stedet for å turnere i Skandinavia i november spille en rekke konserter på kontinentet. 22. November spiller bandet på Markthalle i hamburg i Tyskland, før de legger turen innom Belgia, Nederland, Luxembourg, Frankrike, Spania, Portugal, Sveits, Italia og Østerrike, før etappen kulminerer på Essigfabrik i Köln i Tyskland den 13. desember.

ANNONCE