Nyhet

Meshuggah med ny dato

De svenske ekstremmetallerne besøker Oslo på frigjøringsdagen.

Vokalist Jens Kidman og hans bandkamerater i Meshuggah skulle etter planen spille fire konserter i Norge denne måneden – Stavanger, Bergen, Oslo og Trondheim skulle alle få besøk fra 7. til 10. november – men i september måtte bandet seg nødt til å utsette konsertene. I et presseskriv uttalte bandet seg om den beklagelige situasjonen.

– Vi beklager å måtte melde at på grunn av handlinger som ligger utenfor Meshuggahs kontroll, har et par av våre skandinaviske konserter feilaktig blitt annonsert og billetter blitt lagt ut for salg. Vår skandinaviske agent Luger gremmer seg over denne pinlige affæren, og ber om unnskyldning til alle våre fans, spesielt til de som allerede har kjøpt billett, meddelte bandet den gang.

I dag kunne bookingbyrået Goldstar derimot melde at de har funnet en ny dato for Meshuggah. Onsdag 8. mai tar svenskene turen til Oslo og Rockefeller, og konserten kan dermed bli en av hovedstadens metallpublikums virkelig store klubbkvelder i 2013.


Synd er det derimot på de av bandets fans som er bosatt i Stavanger, Bergen og Trondheim – i skrivende stund ser det ut som Oslo blir det eneste norske stoppestedet til svenskene i denne omgangen.

Meshuggah setter snart i gang med en turné som har fått navnet The Ophidian Trek. Den begynner 22. november i Markthalle i Hamburg, og tar dem til land som Frankrike, Spania, Italia, Sveits, Østerrike, Nederland og Luxembourg, før den kulminerer på Essigfabrik i Köln 13. desember.

ANNONCE