Nyhet

Over og ut for A-ha etter neste måneds konserter i Norge?

Morten Harket sier at bandet er et avsluttet kapittel.

A-ha er for tiden på turné i Europa i forbindelse med fjorårets comebackplate Cast In Steel, et album som ble tildelt tre stjerner her i GAFFA. Turnéen avsluttes med to konserter i Oslo Spektrum i månedsskiftet april/mai før trioen spiller i Stavanger og Bergen 6. og 7. mai.

Nå kan det vise seg at konserten i Bergen blir den siste til A-ha. Under et intervju med den sveitsiske avisen Blick har frontfigur Morten Harket, som for tiden også promoterer sin selvbiografi, sagt at han vil trekke seg tilbake og leve et rolig liv med datteren på syv år etter denne turnéen.

— A-ha er et avsluttet kapittel. Jeg har hatt noen fantastiske år, men etter denne turneen er det antakelig den endelige slutten. Vi tre står simpelthen ikke nær hverandre nok lenger for å fortsette å spille inn plater, reise verden rundt og spille konserter, sier Morten Harket i intervjuet.


VG har snakket med A-ha-manager Harald Wiik som ikke vil kommentere innholdet i intervjuet, utover at det må tas forbehold om at Harkets uttalelser er korrekt gjengitt.

ANNONCE