Nyhet

Medlemmer fra Frk. Fryd har spilt inn ny temalåt til The Powerpuff Girls

Julie Enger Børresen, Caroline Ekeli og Elise Andersen har vært i studio sammen for første gang siden Frk. Fryd-oppbruddet.

For første gang siden Frk. Fryd bestemte seg for å ta pause på ubestemt tid i fjor har tre av medlemmene, Julie Enger Børresen, Caroline Ekeli (bildet) og Elise Andersen, vært i studio sammen.

Anledningen er spesiell nok i seg selv. De tre har nemlig spilt inn temalåten til Cartoon Networks nye episoder av den klassiske tegnefilmserien The Powerpuff Girls, eller Powerpuff-jentene på norsk. 

Hva betyr The Powerpuff Girls for dere?


— Vi så jo selv på Powerpuff-jentene selv da vi var yngre. Vi syns det er en kul serie som får fram et bra budskap. Det handler om tre jenter som redder verden hver dag, og det at de er jenter som holder sammen liker vi, i motsetning til andre superhelter som ofte er menn og handler alene. Det er kult at det er jentene som er i sentrum i serien og er superheltene.

Hvordan var det å spille inn låten til en animert musikkvideo? 

— Det var kjempegøy og annerledes fra det vi har gjort tidligere, som når vi har spilt inn våre egne sanger eller stått på scenen. Det er en kult erfaring å ha. Serien er actionfylt og det merker man også på låten, litt krevende å synge inn, men vi hadde det veldig morsomt.


Se den animerte musikkvideoen til jentenes Powerpuff Girls-låt her:

ANNONCE