Nyhet

Frk. Fryd tar pause på ubestemt tid etter ti år som band

Kveldens konsert i Oslo blir siste mulighet til å se firkløveret i hovedstaden på en god stund.

Tidligere i år kom nyheten om at Frk. Fryd (bildet) tar pause på ubesemt tid. Til tross for at alle medlemmene er i begynnelsen av 20-årene og debutalbumet ble sluppet så sent som i fjor høst, har Frk. Fryd eksistert i hele ti år. I kveld spiller jentene på Mono i Oslo før den endelige avskjeden med hjembyen Stavanger står for døren lørdag kveld.

GAFFA møtte bandet til intervju kvelden før Oslo-konserten for å finne ut mer om oppbruddet. De mener selv at det ikke ligger noen stor dramatikk bak det som kan se ut til å være slutten for bandet.

— Og det er jo media som liker å kalle det at vi "legger opp". Det er flere faktorer som gjør at denne pausen kommer nå, det er mange ting som skjer for oss alle, og vi har vært heldige som har hatt samme motivasjon så lenge alle sammen. Musikken har kommet først hele veien, forklarer bassist Embla Jagdum.


De fire medlemmene i bandet har lyst til å utvikle seg individuelt som musikere også, forteller hun videre.

Du kan lese hele vårt intervju med Frk. Fryd i artikkelseksjonen. Der får du også vite hva jentene selv mener har vært høydepunktet i deres karriere.

Vi takker dem for innsatsen så langt med musikkvideoen til låta Bittert Mareritt - hentet fra fjorårets debutalbum.

ANNONCE