Nyhet

Årets mest leste konsertanmeldelser

Her finner du de seks mest leste live-anmeldelsene fra året som har gått.

6. Slutface, John Dee, 30.10.14

Stavanger-bandet levde bare halvveis opp til forventningene da de gjestet John Dee i oktober. Konserten fant sted i forbindelse med utgivelsen av deres nye EP – We're Just OK. Til tross for svært dyktige musikere falt konsertopplevelsen tidvis flatt. Dårlig lyd og en snever låtkatalog satt dessverre en stopper for moroa. 

5. Pearl Jam, Telenor Arena, 29.06.14


Ifølge GAFFAs anmelder leverte grungerockerne en uforglemmelig konsert i Telenor Arena: "Eddie Vedder kommer svingende med en vinflaske og stemmen som er i ferd med å inspirere den tredje generasjonen rockere post-grunge." Til tross for at baren gikk tom for øl, et upassende konsertlokale, lange køer og frustrerte småbarnsforeldre som kun sang med på Alive, fikk publikum oppleve "tre timer med energi i et nærmest perfekt konstruert set."

4. Thomas Dybdahl, Operaen, 09.03.14

"Faens Thomas Dybdahl. Han slutter aldri å imponere," skrev vår anmelder etter konserten i Operaen. Kvelden ble belønnet med seks stjerner og Dybdahl ble skildet som Norges beste singer-songwriter. Med en lidenskapelig vokal, enkel lyssetting og hårreisende vakre låter, var dette "en konsert man kunne skrive bok om."


3. Frk. Fryd, Mono, 28.02.14

Frk. Fryd har herjet radiostasjoner landet over med hiten Blod Og Honning. I feburar fikk Stavanger-jentene vist seg frem under by:Larm i Oslo. Det var høy partyfaktor, et par catchy låter og en litt for innøvd oppvisning. Frk. Fryd er et fullverdig tenåringsband, men mangler dessverre personlig preg.

2. Highasakite, Rockefeller, 25.10.14


På utsolgte Rockefeller briljerte Norges nye indiepop-yndlinger fra ende til annen og hentet inn seks stjerner fra vår anmelder. Highasakite brakte kvalitetsmerket materiell, en givende fremførelse og en bekymringsløs stemning. Konserten gjorde opp for en småskuffende festivalsommer, og bandet viste at de fortsatt er i sitt ess i klubbformat.

1. The Rolling Stones, Telenor Arena, 26.05.14

Førsteplassen, og den tredje sekseren på lista, går til ingen ringere enn legendene i Rolling Stones. Ifølge vår anmelder var det ingen tvil om at bluesrockerne endelig var tilbake i storform med sin spilleglede, vitalitet og tilstedeværelse:


"Det er umulig å avfeie The Rolling Stones. Vi kan regne med dem. De leverer. De er ikke utgått på dato og til tross for noen små lydproblemer her og der leverer de et sett, et show, ja en maktdemonstrasjon i rock. Setlisten er så spekket med noen av historiens aller største hits. Tenk, de er deres egne, det er de som har skrevet dem. Og de ble levert med et sykt fett engasjement. De var helt strålende."

ANNONCE