Nyhet

Fotoutstilling med noen av verdens mest kjente artister i Oslo denne uken

Stian Andersen har fotografert mange av de største legendene i musikken på norsk jord. Denne uken åpner en utstilling med noen av hans mest ikoniske fotografier.

I morgen åpner utstillingen Kollekt: Icons by Stian Andersen på Galleri Popop i Oslo. Stian Andersen har fotografert noen av verdens største musikk-stjerner og har blant annet jobbet tett med A-ha. 

De siste årene har han også tatt steget over i musikkvideoens verden, og regissert musikkvideoer for Susanne Sundfør og Röyksopp.

Utstillingen som vil være åpen gjennom helgen og frem til 20. mai kan by på ikoniske fotografier av blant andre Prince, Suede (bildet) Iggy Pop, KISS, Wu-Tang Clan, Ramones, David Bowie, Lemmy, Ray Charles, James Brown, A-ha og en rekke andre verdenskjente artister.


— Galleri Popop er stolte og glade for å kunne lansere konseptet Kollekt: med bilder av nettopp Andersen. Han er en av Norges fremste fotografer og musikkvideoregissører. Gjennom nær kontakt med noen av de beste fotografene innenfor sjangeren musikk- og popkulturfoto, vil Kollekt: presentere og tilby ikoniske og tidløse bilder av en rekke små og store begivenheter i populærkulturen. Noen fra konserter og med artister du kanskje selv har opplevd, og andre fra begivenheter du gjerne skulle ha sett eller vært en del av, sier daglig leder for Galleri Popop, Jonas Leborg.

Det vil også være mulig å kjøpe bilder under utstillingen. Hvert bilde i serien presenteres i tre ulike størrelser, og opplaget er nummerert, preget med et stempel og begrenset til 30 eksemplarer av hver størrelse. Med bildet følger også et sertifikat som bekrefter nummereringen og er signert av fotografen.

— Jeg føler meg priviligert som får jobbe tett på flere av verdens aller fremste artister, sier Stian Andersen selv til GAFFA i en kommentar.


Mer informasjon om utstillingen finner du her.

ANNONCE