Nyhet

Nå må du snart begynne å betale for dette

Gratisperioden for Apple Music-brukere som registerte seg ved oppstart av tjenesten er i ferd med å gå ut.

Det nærmer seg tre måneders-jubileum for musikkstrømmetjenesten Apple Music som inntok markedet i begynnelsen av juli. Det betyr at gratisperioden til dem det gjelder av de 15 millioner brukerne som registrerte seg ved oppstarten av tjenesten, snart er over. For dem som ikke har fjernet krysset i boksen for automatisk fornyelse betyr det en månedlig regning på $9.99 eller 89 norske kroner.

I en undersøkelse gjennomført av Music Watch (Music Consumer Research and Analyst Service) av Apple iOS brukere i USA , sa 48% av de spurte at de ikke lenger brukte tjenesten. Allerede i august svarte 61% av de registerte at de hadde skrudd av fornyelsesfuksjonen. Et stor jaft fra elektro-gigantens fortjeneste, med andre ord.

Det ser så langt ut at til at de ikke når målet sitt på hundre millioner brukere med det første. Hvor mange brukere som står igjen etter gratisperioden utløper gjenstår ennå å se. For nye brukere er det fortsatt mulig å benytte seg av tre gratismåneder og musikk fra blant annet The Weeknd, Alabama Shakes og Disclosure.


ANNONCE