Nyhet

Bildeserie: Fay Wildhagen i Berlin

GAFFA fulgte det norske stjerneskuddets konsert i den tyske hovedstaden.

Fay Wildhagen (bildet) har vært på alles lepper i år, både på grunn av et strålende debutalbum men også fordi hun har levert energiske festivalopptredener på skandinaviske scener gjennom sommermånedene.

I går gikk startskuddet for hennes europaturné på intime Privatclub i Berlin. Skribent Inish Næss var på plass foran scenen og kan rapportere om følgende:

"Med et stort smil og gebrokken engelsk inviterer Fay oss inn i høsten med åpne armer. Privatclub fylles etterhvert opp med flere nordmenn enn du skulle tro, da overraskende mange dukket opp på starten av turnéen til Fay Wildhagen i Berlin. Den lovende musikeren er vel så sjarmerende som talentfull og imponerer hver eneste en i det intime lokalet. Uten ord overbeviser hun oss om at hun skal fornye musikkverden som vi kjenner den i dag og fremfører en solid konsert. Det er ingen tvil om at Berlin vil ha henne tilbake!"


Se fotograf Thelise Stene Hansteens bildegalleri fra konserten her.

Vi møtte Fay Wildhagen etter konserten hennes på Øyafestivalens største scene tilbake i august. Du kan lese vårt intervju med artisten her.


ANNONCE