Nyhet

Norgesaktuelle Imagine Dragons støtter syriske flyktninger

Det amerikanske bandet trår til.

Las Vegas-kvartetten Imagine Dragons (bildet) slapp i går kveld den nye låten I Was Me via iTunes. Alle inntekter fra låten går til syriske flyktninger, og er et samarbeid mellom bandet, Apple og SAP kalt One4 Project. Låta er kun tilgjengelig gjennom den digitale musikkbutikken frem til 22. oktober. Etter denne datoen vil den bli tilgjengelig på alle andre plattformer, melder plateselskapet Universal.

— Det er viktig å gjøre noe med flyktningkrisen. Vi ønsker å hjelpe og bestemte oss for å slå oss sammen med SAP og Apple for å prøve å gjøre en forskjell. Vår nye sang I Was Me handler om å ta tilbake livet, et budskap som millioner av mennesker kan kjenne seg igjen i nå. Vi håper folk ser alvoret i situasjonen og finner en måte å hjelpe mennesker i nød, enten det er å laste ned sangen eller gjøre andre ting, sier vokalist Dan Reynolds i en pressemelding.

Imagine Dragons er for tiden ute på en stor Europa-turné, og besøker Oslo Spektrum tirsdag 20. oktober. Billetter til konserten kan kjøpes via GAFFA LIVE.

ANNONCE