Nyhet

— Man må fucke opp ting slik at det blir interessant

Vi tok en prat med MØ om den nye videoen til 'Kamikaze', nye albumplaner og samarbeidet med Diplo.

Alt passer sammen i nye musikkvideoen til singelen Kamikaze, mener når vi slår av en prat med henne. Hun mener at en god video skaper et slags univers, der musikken og videoen kommer med samme budskap.

— Noen ganger er du følelsesmessig involvert i sangen og da blir musikkvideoen et stort prosjekt, og det er det som gjør en video god. Da forteller den samme budskap, og viser deg og hvem du er. Universet blir komplett.

Kamikaze, som ble sluppet i forrige uke, er produsert av Diplo, som også står bak Major Lazer hvor har lagt vokal på superhiten Lean On. Sammen har og Diplo har oppnådd stor suksess, men hvorfor fortsetter de å samarbeide?

— Jeg føler meg fri med han, at jeg ikke har grenser. Noen ganger når man jobber med folk, blir det press om å lage en hit. Men når jeg jobber med Diplo er han sånn: "do your thing", uansett hvor rart det er. I tillegg lager han popmusikk med baller som har noe aggressivt og ferskt ved seg, svarer .

For tiden går hun rundt i København, drikker kaffe og skriver på nye sanger. Men hun løper ikke rundt og hører og tenker konstant på popmusikk slik som før. Når hun setter på musikk er det heller noe rolig hun setter på, som Leonard Cohen, eller norske Cashmere Cat. Likevel går hun tilbake i popmoduset når hun skal lage musikk. Popmusikk er samlende, men den må ha noe eget ved seg.

— Hvis du ikke lager musikk for å lage noe helt nytt, hvorfor gjøre det i det hele tatt? Hele vitsen med å lage musikk er å lage noe bra, og så fucke det opp slik at det blir interessant og tilføyer verden noe nytt, sier hun.

Nettopp dette er noe man kan se i den nye musikkvideoen til Kamikaze, som er ute i dag.

Se videoen her:

ANNONCE